Tarieven en betalen

Wij hanteren de tarieven zoals deze zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. U kunt deze tarieven vinden op www.allesoverhetgebit.nl.

Wij werken soms samen met tandtechnische laboratoria die hun eigen tarieven hanteren. Deze tarieven kunt u vinden op de website van het lab. Wij werken samen met: Elysee Dental. De tarieven van Elysee dental vindt u voor internationale productie hier. Voor reparaties en overige werkzaamheden binnen Nederland vind u de prijslijst hier.

Het factureren van onze behandelingen hebben wij uitbesteed aan Payt. U ontvangt dus thuis een factuur per e-mail of per post. Wij streven ernaar om de facturen zoveel mogelijk papierloos, dus digitaal te versturen.

Indien u vragen of opmerkingen over het betalen hebt evenals vragen of opmerkingen over de gedeclareerde behandeling, kunt u contact opnemen met de praktijk.

Indien u geen aanvullende tandartsverzekering heeft of nieuw bent in onze praktijk, kunnen wij u verzoeken om direct na de behandeling af te rekenen. Wij zullen dit dan van tevoren aangeven. Wij verzoeken u om bij voorkeur met uw pinpas af te rekenen. U ontvangt dan van ons direct aan de balie uw factuur.