Contact & Online Afspraak

Contact gegevens

’t Kerkestuk 33
2811 BD Reeuwijk

info@mondzorgreeuwijk.nl
0182-393040

De praktijk bevindt zich op ’t Kerkestuk 33 in Reeuwijk. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Indien u met het openbaar vervoer reist, kunt u uitstappen bij bushalte Koebrug. Vanaf hier is het nog 400 meter lopen naar de praktijk.

De praktijk is voor behandelingen van maandag tot en met vrijdag geopend van 7.45 – 17.00 uur.
De receptie is op deze dagen, behalve op vrijdag, telefonisch bereikbaar van 7.30 uur tot 17.00 uur.

Wanneer de praktijk vanwege feestdagen, onvoorziene omstandigheden of vakanties gesloten is, hoort u dit telefonisch en krijgt u instructies over wat u kunt doen wanneer u een vraag heeft over een afspraak of een spoed- of pijnklacht heeft.

Contact opnemen

Online afspraak

U kunt bij ons ook online een afspraak maken. Wanneer u een oproep van ons ontvangt via de e-mail, vindt u daarin een link waarmee u zelf een afspraak kunt plannen. Wanneer u een vervolgbehandeling nodig heeft na bezoek aan de praktijk kunnen wij u ook een link sturen zodat u online deze afspraak kunt plannen. Het is niet mogelijk om op eigen initiatief een afspraak te plannen, omdat dan niet ingeschat kan worden hoe lang deze afspraak moet worden gepland en dan het risico bestaat dat de behandeling die u wenst, niet kan worden uitgevoerd. U kunt in zo’n geval het beste telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.