Inschrijven

Als u zich wilt inschrijven in onze praktijk, kan dat via onderstaand formulier of telefonisch. Het digitale formulier wordt beveiligd naar ons verzonden en wij gaan zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Indien u zich met meerdere personen op hetzelfde adres wilt inschrijven, kunt u de namen en geboortedata van de overige personen invullen in het opmerkingenveld.

Na ontvangst van uw inschrijfformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Het kan zijn dat u van ons ook een link ontvangt om zelf uw afspraak online in te plannen. U mag uiteraard ook altijd telefonisch een afspraak plannen.

Indien u zich alleen wilt inschrijven voor een afspraak bij de mondhygiënist en niet naar de tandarts wenst te gaan, kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld, Wij horen ook graag de reden waarom u enkel de mondhygiënist wenst te bezoeken.

Wij vragen u om voorafgaand aan uw afspraak uw dossier bij de vorige tandartspraktijk op te vragen, zodat wij uw behandelhistorie kunnen inzien en de röntgenfoto’s kunnen beoordelen.

Bij een eerste afspraak declareren wij in beginsel alleen een intake (C001) met eventueel röntgenfoto’s. Indien er veel moet gebeuren en uitgebreidere behandeling nodig is, kan het zijn dat er extra kosten worden berekend. De tandarts zal u hiervan op de hoogte brengen.

Online inschrijven